Future-proof

Employee Advocacy

Dinsdag 28 maart – Amsterdam

Een event waarin content-, marketing-, sales- en communicatieprofessionals samenkomen rondom de grote trend van het jaar: Employee Advocacy.

De bewijzen dat employee advocacy werkt – voor al deze disciplines – zijn overweldigend. Tegelijkertijd weet iedereen die probeert collega’s op social media te activeren: dat is niet zo gemakkelijk. Vakgenoten en experts presenteren hun visie en best practices.

Tijdens dit event nemen we de near future als uitgangspunt: 2020. Hoe kan je ervoor zorgen dat je collega’s dan nog steeds sociaal actief en enthousiast zijn? En hoe kan technologie daarbij helpen?

Samen met twee echte employee advocacy advocates, een kunstmatige intelligentie expert én een zaal vol ervaringsdeskundigen willen we tijdens deze sessie de volgende vraag beantwoorden:

Hoe krijg je employee advocates for life? 

De onderwerpen

Medewerkers in hun kracht

Denise van Iersel

Als collega’s duidelijk kunnen uitdragen wie zij zijn, waar ze voor staan en hoe zij anderen kunnen helpen, wordt alles een groot speelveld. Match hun personal brand aan de identeit van het bedrijf en maak van medewerkers merkwerkers. Denise van Iersel (Vice Versa) helpt mensen en organisaties hun exportrol te pakken. Daarvoor heeft zij als content marketeer PostNL geholpen in de transitie naar een contentgedreven brand.

Lees eens: Vijf tips om het potentieel van employee advocacy te maximaliseren

Geen one-size fits all

Stéphan Lam

Aan de hand van zijn influencer model vertelt Stéphan Lam hoe je door gebruik te maken van kennis en passie, collega’s uit alle lagen van de onderneming in kan zetten om authentieke relaties te bouwen. Stéphan Lam heeft in 2016 zijn positie als Digital Manager bij Microsoft ingeruild voor BoardroomSocial, onder dit label helpt hij management met het effectief profileren op social media.

Lees eens: Influencers in 7 stappen, een strategie voor B2C en B2B

Socialer dankzij AI

Marije Ferwerda

Marije Ferwerda praat over de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Hoe kan je het inzetten om de medewerker socialer te maken, zodat ze bijvoorbeeld meer relaties kunnen onderhouden, effectiever content kunnen delen en vooral meer succesvol worden online? Marije Ferwerda is co-founder van IBM Innovation Space.

Lees eens: Amsterdam boosted by new Innovation Space for startups and developers

Moderator van de sessie

 Lucien Burm

Lucien Burm praat de middag aan elkaar. Hij is de co-founder van het eerste kunstmatig intelligente employee advocacy platform Nine Connections. Volgens Lucien moeten bedrijven vooral de medewerker succesvol willen maken op social media. Door collega’s te stimuleren in hun thought leadership, creëer je advocates met meer impact en loyaliteit.

Kijk eens: Powerful Employee Advocacy

De locatie

Toggle Map

Je bent van harte uitgenodigd

Meld je snel aan, we hebben beperkt plek!

28 maart 2017
Welkom vanaf 15.00
Start eerste spreker 15.30
Aftrap borrel 17.00

De Commandantswoning op het Marineterrein
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam